Νέα Ασφάλισης

Ασφάλεια Κατοικίας τα Χριστούγεννα

Η ομάδα μας ανυπομονεί για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Πιστεύουμε πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, για να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στους δικούς μας ανθρώπους, να θέσουμε νέους- επαγγελματικούς και προσωπικούς- στόχους αλλά και να χαλαρώσουμε λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Σε αυτό το άρθρο θα μπορούσαμε να κάνουμε λόγο για ένα καινούργιο ασφαλιστήριο ζωής, υγείας, κατοικίας ή για μία ομαδική ασφάλιση των εργαζομένων σας με το νέο έτος. Αντί να μιλήσουμε όμως για τα οφέλη των παραπάνω ενεργειών, προτείνουμε να επανεξετάσετε το ζήτημα της γενικότερης ασφάλειας του σπιτιού στις γιορτές. Τι σημαίνει αυτό;


Επιπλέον καλύψεις στην ασφάλεια κατοικίας

Εμείς ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα, αλλά και οι διαρρήκτες το ίδιο! Έτσι τα μέτρα ασφαλείας στο χώρο μας πρέπει να είναι αυξημένα. Τόσο αν πρόκειται να λείψουμε για ένα ταξίδι ή μία εκδρομή, όσο και για τις ώρες που απουσιάζουμε από το σπίτι προκειμένου να γιορτάσουμε κάπου αλλού. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες μάλιστα, ειδικά στο εξωτερικό, φροντίζουν για μία επιπλέον παροχή καλύψεων τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με έρευνες, το 90% των ασφαλιστηρίων συμβολαίων κατοικίας στη Μεγάλη Βρετανία προσφέρει στους ασφαλισμένους νέα μέτρα για την περίοδο των γιορτών. Έτσι ο πελάτης νιώθει περισσότερη ασφάλεια, αφού είναι σε θέση να καλύψει κάθε ενδεχόμενο ζημίας, κλοπής ή πυρκαγιάς. Το τελευταίο σενάριο, όσο και να μη μας αρέσει, έχει επίσης αυξημένες πιθανότητες να συμβεί στις γιορτές αν σκεφτεί κανείς τα λαμπάκια που έχουμε σχεδόν... παντού!


Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής φροντίζει για ένα καλύτερο ασφαλιστήριο

Οι επιπλέον καλύψεις για τα Χριστούγεννα παρέχονται από τον αρμόδιο ιδιωτικό φορέα για μία ορισμένη χρονική περίοδο. Αυτή την ορίζει τόσο η ασφαλιστική σας, όσο και ο ίδιος ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής που μπορεί να διαπραγματευτεί μία καλύτερη συμφωνία για λογαριασμό σας.

Η Sigalbo Insurance μπορεί να σας ενημερώσει για την ασφάλιση κατοικίας και την ασφάλεια πυρός αλλά και για τις επιπλέον καλύψεις που χρειάζεται να έχετε, ώστε να νιώθετε πραγματικά ασφαλείς με την οικογένεια τα Χριστούγεννα...

 

top