Υπηρεσίες Ασφάλισης - Ασφάλεια Υγείας

Η ασφάλεια Υγείας δε χρειάζεται να είναι περίπλοκη!

Η ομάδα της Sigalbo Insurance επιθυμεί να σας είναι κατανοητή. Κατανοητή και προσιτή. Έτσι εξετάζουμε λεπτομερώς τις ανάγκες σας, όπως αυτές προκύπτουν μέσα από μία σειρά ερωτήσεων και σε δεύτερο χρόνο με βάση το προφίλ που έχει διαμορφωθεί, βρίσκουμε για εσάς την κατάλληλη ασφάλεια υγείας.

Η Sigalbo Insurance συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο έμπιστες εταιρείες του ασφαλιστικού τομέα κι έτσι μπορεί να εγγυηθεί για την ουσιαστική προστασία και κάλυψή σας. Στα εύκολα και στα δύσκολα!


Συμπληρώνει τις ανάγκες μας...

Η κατάλληλη ασφάλεια Υγείας θέλουμε να είναι σύμφωνη με τη φυσική κατάσταση, την τωρινή αλλά και μελλοντική. Επιθυμούμε να παρέχει καλύψεις, οι οποίες θα βοηθούν ουσιαστικά σε κάθε περίπτωση της ζωής σας. Ακόμη κι αν δε χρειαστούν, η πρόληψη λέει να έχετε φροντίσει για αυτές. Η ασφάλεια Υγείας συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού ταμείου σας, βοηθάει στην παρακάμψη της χρονοβόρας γραφειοκρατίας και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Εξίσου σημαντικό είναι ότι η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει τη δυνατότητα της επιλογής σε διαγνωστικό κέντρο, νοσηλευτικό ίδρυμα και γιατρό!


Προλαμβάνει και προλαβαίνει το απρόοπτο!

Με την κατάλληλη ασφάλεια Υγείας είστε καλυμμένοι ακόμη και για τα απρόοπτα υγείας που ενδεχομένως συμβούν, σε οποιδήποτε μέρος βρίσκεστε! Εντός ή εκτός Ελλάδος! Έτσι διατηρείται το δικαίωμα στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και έχετε αποτελεσματική διαχείριση του κόστους, προλαμβάνοντας τέτοιου είδους έκτακτες μεγάλες δαπάνες.

Ζητήστε μας προσφορά!

top