Ασφαλιστική Εταιρεία

Υπηρεσίες Ασφάλισης

H Sigalbo Insurance Consulting ιδρύθηκε το 2015, δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό τομέα και στοχεύει στη σωστή ενημέρωση και διευκόλυνση των ασφαλισμένων.

Τα στελέχη της διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά και την απαραίτητη τεχνική γνώση, ώστε να σας καθοδηγήσουν κατάλληλα για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου ασφαλιστικού προγράμματος.

Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Sigalbo Insurance Consulting έχουν όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις ενώ δε σταματούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις του ασφαλιστικού τομέα, παρακολουθώντας σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Sigalbo Insurance Consulting επιλέγει προσεκτικά τους φορείς και τις εταιρείες, που συνεργάζεται. Η επιλογή αυτή γίνεται βάσει υψηλών ποιοτικών κριτηρίων και βάσει των αναγκών της σύγχρονης αγοράς. Στόχος της είναι ο κάθε πελάτης να κατανοήσει την αξία της επένδυσης στην ασφάλεια και να νιώσει πραγματικά ασφαλής!

Η καλή εξυπηρέτηση, η μακρόχρονη συνεργασία και τελικά ο ασφαλής, προστατευμένος και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα πελάτης είναι και η επιτυχία της εταιρείας μας.

top