Νέα Ασφάλισης

Γιατί να επιλέξω την ομαδική ασφάλιση;

Η Sigalbo Insurance προτείνει την ομαδική ασφάλιση στις Επιχειρήσεις, τους Συλλόγους και τα Σωματεία, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά προγράμματα τα οποία παρέχουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης. Ομαδική ασφάλιση σημαίνει «δείχνω» έμπρακτα στον εργαζόμενό μου το ενδιαφέρον μου για εκείνον. Σημαίνει χτίζω την καλή σχέση, πίστη και εμπιστοσύνη με το εργατικό δυναμικό και τα μέλη της εταιρείας ή του συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα αναπληρώνω πιθανές ελλείψεις του αντίστοιχου κοινωνικού φορέα. Ακόμη μία ομαδική ασφάλιση λειτουργεί αντισταθμιστικά στις ενδεχόμενες μειώσεις στα εισοδήματα των εργαζομένων, γεγονός που επαναφέρει το καλό κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον. Έτσι οι εργαζόμενοι είναι περισσότερο ικανοποιημένοι και η απόδοση της εργασίας αυξάνεται σημαντικά.

Η Sigalbo Insurance και το μεγάλο δίκτυο των συνεργατών της προσφέρουν μία ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων, που χαρακτηρίζονται από ευελιξία και προσιτή τιμή. Μπορείτε να κάνετε μία αίτηση στην εταιρεία μας και να έρθετε σε μία πρώτη επικοινωνία με τους εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους μας.



Η Bonjour Optimum πρόταση της CNP

Η CNP έρχεται να εξελίξει το εξαιρετικά επιτυχημένο και αγαπητό από τους ίδιους τους ασφαλισμένους, Bonjour Optimum πρόγραμμά της προσφέροντάς το στο πλαίσιο της ομαδικής ασφάλισης. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν πρωτοβάθμιας περίθαλψης το οποίο έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα μίας ομάδας και του ανθρώπου που είναι ο επικεφαλής της (π.χ. εργοδότης ή ο πρόεδρος ενός συλλόγου). Αυτό συνεπάγεται επιπλέον καλύψεις σε προσιτή τιμή.

Τα συνοπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, για να έχετε μία πρώτη εικόνα είναι:

  • Απεριόριστες ιατρικές καλύψεις
  • Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε ιδιωτικά ιατρεία και πολυιατρεία
  • Κάλυψη εξόδων ιατρικών πράξεων λόγω ατυχήματος σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού
  • Δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος
  • Απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις
  • Οδοντιατρική κάλυψη
  • Οφθαλμολογική κάλυψη
  • Φυσιοθεραπευτική κάλυψη
  • Κάλυψη ψυχολογικής υποστήριξης (ιατρείο)
  • Διαιτολογική- διατροφολογική κάλυψη
  • Εναλλακτική- ολιστική ιατρική
  • Κάλυψη θεραπειών λόγου- ομιλίας- μάθησης
  • Τηλεφωνικό συντονιστικό κέντρο για 24ωρη εξυπηρέτηση/ 365 ημέρες


Πανελλαδικό δίκτυο ιατρών & κατ’ οίκον εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου

Οι παραπάνω παροχές καλύπτονται από ένα ευρύ δίκτυων συνεργαζόμενων ιατρών και μεγάλων νοσοκομείων εντός και εκτός Αθηνών. Οι προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις καλύπτονται σε πανελλαδικό δίκτυο ιδιωτικών ιατρείων, που περιλαμβάνει ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων με μία μικρή συμμετοχή του ασφαλισμένου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει μέχρι και κατ’ οίκον επισκέψεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, σε περίπτωση αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και αντικειμενικής αδυναμίας μετακίνησης του ασφαλισμένου (αφορά τις ειδικότητες παθολόγου και παιδιάτρου).


Οι πιο ειδικές παροχές του προγράμματος ασφάλισης

Αυτές αφορούν τις οδοντιατρικές, οφθαλμολογικές, φυσιοθεραπευτικές, διαιτολογικές- διατροφολογικές καλύψεις. Πρόκειται για παροχές που δε συναντάμε εύκολα σε ένα πρόγραμμα ασφάλισης, πόσο μάλλον σε ένα συμβόλαιο ομαδικής ασφάλισης. Κι όμως! Έχει και καλύτερο νέο... Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η εναλλακτική ολιστική ιατρική, με απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις (με συμμετοχή του ασφαλισμένου) σε ιατρούς Ομοιοπαθητικούς και ιατρούς Βελονιστές. Ακόμη παρέχονται απεριόριστες λογοθεραπευτικές συνεδρίες στα λογοθεραπευτικά κέντρα και εντελώς δωρεάν η αρχική επίσκεψη αξιολόγησης. Το ίδιο ισχύει και για την αξιολόγηση παιδοψυχιατρικών διαταραχών, στα λογοθεραπευτικά κέντρα.


Εντυπωσιαστήκατε; Κι εμείς το ίδιο, γι’ αυτό σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία προσφορά σε ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης!

top