Νέα Ασφάλισης

Bonjour Optimum και δεν έχεις δικαιολογία!

To ετήσιο check up, δηλαδή ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος, συμβάλλει στην καλύτερη υγεία και περισσότερη ευεξία. Συχνά όμως αμελούμε να το βάλουμε στο προγραμμά μας, και μάλιστα βρίσκουμε διαφορετικές δικαιολογίες, όπως είναι η έλλειψη χρόνου ή η έλλειψη χρημάτων.

Το νέο πρόγραμμα Bonjour Optimum, , το οποίο προσφέρει η Sigalbo Insurance σε μία μοναδικά ελκυστική τιμή προσφοράς, έρχεται να διευκολύνει την κατάσταση και να μας δείξει ότι ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος αποτελεί δικαίωμα και προνόμιο όλων!

Έτσι καλύπτει μία σειρά εξετάσεων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, στις οποίες μάλιστα περιλαμβάνονται και καλύψεις, που οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες δεν παρέχουν στα συμβόλαιά τους. Τέτοιες είναι ο οδοντιατρικός και οφθαλμολογικός έλεγχος. Πιο αναλυτικά...

 

Δωρεάν βασικό ετήσιο check up

Check up Παιδικό, για παδιά ηλικίας έως 18 ετών: Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Ολική χοληστερόλη.

Check up Ανδρών ηλικίας άνω των 18 ετών: Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Ολική χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT, γ- GT.

Check up Γυναικών, ηλικίας άνω των 18 ετών: Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Ολική χοληστερόλη, Σίδηρος ορού, Φερριτίνη.

 

Δυνατότητα αναβάθμισης του βασικού ετήσιου check up με προνομιακή τιμολόγηση

Check up Παιδικό, για παδιά ηλικίας έως 18 ετών: Σίδηρος ορού, Φερριτίνη, Τριγλυκερίδια, Ουρία, Κρεατίνη, με συμμετοχή του Ασφαλισμένου 12 ευρώ.

Check up Ανδρών ηλικίας άνω των 18 ετών: PSA, Ουρία, Κρεατινίνη, Ουρικό οξύ, HDL-LDL, με συμμετοχή του Ασφαλισμένου 19 ευρώ.

Check up Γυναικών, ηλικίας άνω των 18 ετών: Test PAP, Υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων, Ουρία, Κρεατινίνη, HDL- LDL, με συμμετοχή του Ασφαλισμένου 35 ευρώ.

 

Οδοντιατρικός έλεγχος

Για Ασφαλισμένους που δεν έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους: Έλεγχος της στοματικής κοιλότητας, καθαρισμός δοντιών, καθώς και φθορίωση.

Για Ασφαλισμένους που έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους: Έλεγχος της στοματικής κοιλότητας και καθαρισμός δοντιών.

 

Οφθαλμολογικός έλεγχος

Για Ασφαλισμένους που δεν έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους: Δεν παρέχεται.

Για Ασφαλισμένους που έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους: Μέτρηση οπτικής οξύτητας, τονομέτρηση με Goldman και εξέταση στη σχισμοειδή λυχνία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και μία προσφορά, επικοινωνήστε με τους ασφαλιστικούς συμβούλους της Sigalbo Insurance σήμερα!

top