Νέα Ασφάλισης

Νιώσε ασφαλής με 15% έκπτωση!

Η Sigalbo Insurance σας καλωσορίζει στον ασφαλή της κόσμο. Αυτός περιλαμβάνει πολύτιμους συνεργάτες από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου, έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους οι οποίοι είναι σε θέση να διαλέξουν το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης για εσάς και μία πλούσια γκάμα σε ασφαλιστικές επιλογές.

Οι δυνατές συνεργασίες μας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου για εσάς ασφαλιστικού προγράμματος με τη βοήθειά μας κάνουν τη διαφορά. Δεν υποσχόμαστε μόνο την ασφάλεια, αλλά την παρέχουμε στην υψηλότερη ποιότητα και στην πιο προσιτή τιμή.

Η Sigalbo Insurance σάς καλωσορίζει στην εταιρεία της με μία τιμή γνωριμίας 15% σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ.Προσφορά για όλους τους νέους ασφαλισμένους

Με την πρώτη ασφάλεια που θα επιλέξετε, κατόπιν της κατάλληλης συμβουλής και καθοδήγησης από τους έμπειρους επιστημονικούς συμβούλους μας, έχετε 15% ΕΚΠΤΩΣΗ. Σε κάθε ασφάλεια, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιατρικού ιστορικού και γενικότερης φυσικής κατάστασης!

Επωφεληθείτε σήμερα αυτής της ειδικής προσφοράς και διαλέξτε την καλύτερη ασφάλεια υγείας, ζωής, κατοικίας, πυρός, αυτοκινήτου, επαγγελματικού χώρου με βάση το lifestyle σας.

Η Sigalbo Insurance Consulting στοχεύει στην ασφαλιστική εκπαίδευση κι ενημέρωση του κοινού, στην έγκαιρη προστασία και στην καλή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Θέλουμε εδώ να νιώθετε πραγματικά… ασφαλείς!


Ζητήστε μας ΣΗΜΕΡΑ μία προσφορά για την ασφάλιση που χρειάζεστε ή συνδυάστε την ασφάλεια υγείας με την ασφάλεια αυτοκινήτου για μία καλύτερη προσφορά!

top