Νέα Ασφάλισης

Immigrants Care: Το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα Ασφάλισης Αλλοδαπών

Immigrants Care: Το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα Ασφάλισης Αλλοδαπών

Η Sigalbo Insurance σε συνδυασμό με την INTERLIFE Ασφαλιστική σχεδίασαν ένα νέο, πραγματικά πρωτοποριακό πρόγραμμα Ασφάλισης Αλλοδαπών, το IMMIGRANTS CARE, που τόσοι αλλοδαποί πολίτες στη χώρα μας έχουν ανάγκη.


Το ασφαλιστικό πρόγραμμα και οι παροχές του

Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης, με ετήσια διάρκεια, το οποίο καλύπτει τη μόνιμη, ολική ή μερική Ανικανότητα από ατύχημα, τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα και τη νοσοκομειακή περίθαλψη από ατύχημα ή ασθένεια εντός δημόσιο νοσηλευτικού ιδρύματος αποκλειστικά εντός της ελληνικής επικράτειας.


Ποιοι μπορούν να ενταχθούν στο ασφαλιστικό πρόγραμμα

Οι αλλοδαποί πολίτες ηλικίας από 3 μηνών έως 75 ετών, καταβάλλοντας ένα εξαιρετικά χαμηλό ασφάλιστρο. Να τονίσουμε ότι βάσει του νόμου Ν 4251/ 2014 οι αλλοδαποί πολίτες τρίτων χωρών μπορούν να λάβουν ή ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους μόνο εφόσον προσκομίσουν στην αρμόδια αρχή Βεβαίωση Ασφάλισης ή το ίδιο το Ασφαλιστήριο.


Που διατίθεται το πρόγραμμα ασφάλισης αλλοδαπών

Οι έμπειροι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Sigalbo Insurance μπορού να σας ενημερώσουν για τον κάθε όρο και την κάθε κάλυψη του συγκεκριμένου ασφαλιστικού προγράμματος. Επομένως μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.

 

top