Νέα Ασφάλισης

Η MINETTA και τα μάτια σου!

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να αμελούμε το ετήσιο check up για τα μάτια μας, αλλά η MINETTA και το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα MINETTA CARE φροντίζει να μας το θυμίζει και μάλιστα πριν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα (γιατί συνήθως τότε τρέχουμε να επισκεφθούμε τον οφθαλμίατρό μας).

Η Sigalbo Insurance προτείνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αφού δίνει ιδιαίτερη βάση στην οφθαλμολογική κάλυψη με τις παρακάτω παροχές:

  • Δωρεάν ετήσιο οφθαλμολογικό check up. Η συγκεκριμένη εξέταση περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο έλεγχο οπτικής οξύτητας και διάθλασης στο διαθλασίμετρο, στη σχισμοειδή λυχνία και την απαραίτητη τονομέτρηση. Συμβουλευθείτε σχετικά τον οφθαλμίατρό σας.
  • Διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών (και στους δύο οφθαλμούς). Εδώ ανάλογα με τη μέθοδο που θα ακολουθηθεί (PRK-LASIK-FEMTO) υπάρχει η αντίστοιχη συμμετοχή του ασφαλισμένου (προεγχειρητικός έλεγχος– επέμβαση- αμοιβές και μετεγχειρητικός έλεγχος).
  • Επέμβαση καταρράκτη (ανά οφθαλμό) με συμμετοχή του ασφαλισμένου (προεγχειρητικός έλεγχος - φακός - επέμβαση - αμοιβές και μετεγχειρητικός έλεγχος).

Ρωτήστε μας ΣΗΜΕΡΑ για το ακριβές κόστος συμμετοχής του ασφαλισμένου στις παραπάνω εξετάσεις κι επεμβάσεις


Επιπλέον παροχές για οφθαλμολογικό έλεγχο

  • Σε περίπτωση αναγκαιότητας για πραγματοποίηση ενός πιο λεπτομερούς ελέγχου του 
βυθού με μυδρίαση, ο ασφαλισμένος επιβαρύνεται μόνο με 10 €.
  • Σε περίπτωση ελέγχου της διάθλασης για παροχή συνταγής γυαλιών, είτε ιδιωτικά είτε μέσω ΕΟΠΥΥ, ο ασφαλισμένος επιβαρύνεται μόνο με 10 €.


Καλύπτει και κοσμητικές επεμβάσεις

Για άλλες οφθαλμολογικές επεμβάσεις/ θεραπείες καθώς και κοσμητική οφθαλμολογία, υπάρχει μία έκπτωση 50% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο των συμβεβλημένων κέντρων. Οι παραπάνω οφθαλμολογικές παροχές παρέχονται αποκλειστικά στο δίκτυο οφθαλμολογικών κέντρων ΟΡΑΣΙΣ/EUROMEDICA.

top