Νέα Ασφάλισης

Γιατί γιορτάζουμε την ιδιωτική ασφάλιση

Η 11η Νοεμβρίου γιορτάζεται κάθε χρόνο με πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.), προκειμένου να τονισθεί η συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου στην οικονομική, ψυχολογική και σωματική υγεία του σύγχρονου ανθρώπου.

Αξίζει να σταθούμε στην καλή υγεία του κάθε ατόμου. Ζούμε σε μία δύσκολη περίοδο, με απαιτητική καθημερινότητα, γρήγορους ρυθμούς και οικονομικές δυσκολίες. Πληρώνουμε ασφάλιση, είτε πρόκειται για δημόσια είτε για ιδιωτική, ώστε να έχουμε άμεση λύση σε όποιο πρόβλημα προκύψει. Η διαφορά της ιδιωτικής ασφάλισης έγκειται στα παρακάτω σημεία υπεροχής, θα τολμήσουμε βάσει της εμπειρίας μας να πούμε:

  • Προσωπική φροντίδα βάσει εξατομικευμένων αναγκών
  • Άμεση εξυπηρέτηση χωρίς να μπείτε σε κάποια λίστα αναμονής
  • Ποιοτική εξυπηρέτηση σε μερικά από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία
  • Δυνατότητα επιλογής του ιατρού
  • Δυνατότητα μεταφοράς σε μονόκλινο δωμάτιο
  • Ισάξια αντιμετώπιση ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλου
  • Περισσότερες καλύψεις από απλά μέχρι πιο σοβαρά ζητήματα και ασθένειες


Οι πολίτες επιλέγουν την ιδιωτική ασφάλιση

Σύμφωνα με έρευνες το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών στην Ελλάδα είναι απογοητευμένο από την κοινωνική ασφάλιση. Θεωρεί πως πληρώνει αρκετά χρήματα και έχει κακή εξυπηρέτηση, με μεγαλύτερο πρόβλημα αυτό του χρόνου. Μάλιστα αρκετοί δηλώνουν πως έχουν εμπιστοσύνη στην ιδιωτική ασφάλιση που έχουν ή δείχνουν την προθυμία τους να κάνουν. Υπάρχουν εταιρείες που προχωρούν σε ομαδική ιδιωτική ασφάλιση στα πρότυπα του εξωτερικού, αλλά υπάρχουν και γονείς που κάνουν δώρο στα παιδιά τους την ιδιωτική ασφάλιση κυρίως σε συμβόλαια υγείας. Ένα δώρο που πρέπει να μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και να εκπαιδεύεται το κοινό για να εκτιμήσει την αξία του.

Για εκείνους που έχουν την προθυμία αλλά φοβούνται τα έξοδα της ιδιωτικής ασφάλισης, η Sigalbo Insurance και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της είναι σε θέση να εξηγήσουν τα οφέλη και να βρουν το κατάλληλο, οικονομικά προσιτό πρόγραμμα. Εξάλλου η ιδιωτική ασφάλιση πλέον έχει πολλά προγράμματα, προσφέρει διαφορετικές και ενδιαφέρουσες επιλογές για να τονίσει ότι δεν πρόκειται για προνόμιο αλλά για δικαίωμα.

Η σύγχρονη τάση θέλει την ιδιωτική ασφάλιση να έχει μέλλον και να ξεπερνάει σε προτίμηση τη δημόσια, ειδικά σε χώρες με οικονομικές δυσκολίες.

 

top