Νέα Ασφάλισης

Ανακοίνωση Sigalbo

H Sigalbo Insurance διαβεβαιώνει τους πελάτες της στον ασφαλιστικό τομέα πως συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου και είναι ένα έμπιστο γραφείο διαμεσολαβητών με έμπειρους και πιστοποιημένους συμβούλους.

Μετά τα τελευταία γεγονότα με τα ασφαλιστικά συμβόλαια για ασφάλιση αυτοκινήτου χωρίς αντίκρυσμα, νιώθουμε την ανάγκη ως επαγγελματίες να σας ενημερώσουμε για την εντιμότητα, διακριτικότητα και εμπειρία μας στον κλάδο.

Ό,τι ασφαλιστικά συμβόλαια κλείσετε μαζί μας, είναι ασφαλή και δε θα πρέπει να έχετε καμία ανησυχία. Τα πρόσφατα συμβάντα στον τομέα, μάς δίνουν την ευκαιρία να μιλήσουμε για την εγκυρότητα επιλεγμένων και πιστοποιημένων ασφαλιστικών συμβούλων.

Να είστε σίγουροι πως εδώ θα κάνουμε το καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας, την κινητή και ακίνητη περιουσία σας.


Δείτε αν το ασφαλιστήριο αυτοκινήτου σας είναι έγκυρο

Σύμφωνα με το asfalisinet.gr από την 1η Μαΐου 2015 τέθηκε σε λειτουργία η online εφαρμογή, από το Κέντρο Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Αυτοκινήτων, μέσω της οποίας κάθε κάτοχος αυτοκινήτου μπορεί να δει αν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του είναι σε ισχύ και σε ποια ασφαλιστική εταιρία. Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή και αξίζει σίγουρα τον κόπο να την ακολουθήσετε. Πληκτρολογήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση του Κέντρου Πληροφοριών www.hic.gr. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο πεδίο «Έλεγχος Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχήματος»

Ανοίγει η σελίδα συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας και το μόνο που έχετε να κάνετε ως κάτοχος του ΙΧ είναι να πληκτρολογήσετε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και το ΑΦΜ σας, ώστε να ενημερωθείτε για τη διάρκεια του συμβολαίου και την εταιρεία στην οποία έχετε ασφαλιστεί.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξειδικευμένη ομάδα μας.

Εξάλλου η επιλογή του motto μας, Εδώ νιώθεις ασφαλής, δεν είναι καθόλου τυχαία.

top