Νέα Ασφάλισης

Γιατί να ασφαλίσεις την περιουσία σου

Τα τελευταία χρόνια ακούμε σπίτια και περιουσίες να καταστρέφονται εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, των προβλημάτων που έχουν οι δημόσιες υποδομές αλλά και διαφόρων εξωτερικών παραγόντων.

Συνδυαστικά με τα φυσικά φαινόμενα έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα, με αποτέλεσμα πάλι να κρίνεται απαραίτητη η ασφάλιση της περιουσίας μας. Είτε της ίδιας της κατοικίας είτε των αντικειμένων που βρίσκονται στο εσωτερικό της.

Στατιστικά, υπάρχουν 6,5 εκ. κατοικίες στην Ελλάδα από τις οποίες μόνο ποσοστό 15% είναι ασφαλισμένες. Με τις φυσικές καταστροφές να εντείνονται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και την αύξηση της εγκληματικότητας, η ασφάλιση της περιουσίας είναι αναγκαία

Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν ειδικά πακέτα από μεγάλες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και από τα Lloyds, οι οποίες προσφέρουν συνολική κάλυψη της περιουσίας και σωστή αμοιβή συνεργατών διαθέτει η Brokers Union.

Το πλήρες πακέτο ασφάλισης κατοικίας αξίας €100.000 δεν υπερβαίνει τα €120 και αντίστοιχα, το κόστος ασφάλισης περιεχόμενου αξίας 50.000€ δεν υπερβαίνει τα €80 ετησίως", καταλήγει η εταιρεία αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα που υπάρχει πλέον για την πρόληψη των παραπάνω κινδύνων.

Όπως σημειώνει η διοίκηση της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρείας και συνεργάτη της Sigalbo Insurance, "Κάθε μέρα διαπιστώνουμε ότι, οι μεγάλες κλιματικές αλλαγές στην Ελλάδα εντείνουν τα ακραία φυσικά φαινόμενα και δυστυχώς, πριν προλάβουν να κλείσουν οι πληγές των πρόσφατων καταστροφών στη Μάνδρα Αττικής, στο Μάτι, στην Κινέττα, αρχίζουμε πάλι την αναμέτρηση μας με τη οργή της φύσης, Μεσογειακός Κυκλώνας, πλημμύρες στην Πελοπόννησο, Εύβοια και, δυστυχώς, σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας. Νομίζουμε ότι είναι θέμα ηθικής υποχρέωσης όλων των διαμεσολαβητών να «επιβάλλουμε» στους πελάτες μας την προστασία, τουλάχιστον, «της οικογενειακής εστίας» με την Ασφάλιση Κατοικίας και Περιεχομένου".

 

Πηγή: www.sofokleousin.gr 

top