Νέα Ασφάλισης

Η Groupama πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού

Mε θετικό πρόσημο κλείνει το πρώτο εξάμηνο για τoν όμιλο της Groupama. «Τα αυξημένα οικονομικά αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας, καθώς και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, που βελτιώνονται διαρκώς.

Η στοχευμένη αναπτυξιακή πολιτική του Ομίλου αποδίδει καρπούς, σε μια περίοδο όπου οι ζημιές λόγω καιρικών φαινομένων εξακολουθούν να αποτελούν πρόκληση» σχολιάζει ο κ. Thierry Martel, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Groupama.


Στα βασικά σημεία για το πρώτο 6μηνο

  • Αξιοσημείωτη αύξηση παραγωγής (+3,6%), τόσο στις ασφαλίσεις Ζωής όσο και στις ασφαλίσεις Ζημιών
  • Κύκλος Εργασιών €9,5 δις το α’ εξάμηνο του 2018
  • €217 εκατ. λειτουργικά έσοδα, αυξημένα σημαντικά, κατά €63 εκ.

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €132,48 εκ. το 2017, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα.

Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

 

Πηγή: www.sofokleousin.gr

top