Νέα Ασφάλισης

Νέο οικονομικό πρόγραμμα Υγείας από την Eurolife ERB για όλη την οικογένεια!

Νέο οικονομικό πρόγραμμα Υγείας από την Eurolife ERB

Η Eurolife ERB φροντίζει για την καλή υγεία όλης της οικογένειας, προσαρμόζοντας τα ασφαλιστικά προγράμματα στα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, σχεδίασε σε συνεργασία με τον Όμιλο της Eυρωκλινικής το νέο πρόγραμμα PremiumΝοσοκομειακό Β’ – 1000 Economy.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί συνδυαστικά με το Premium Νοσοκομειακό Β' 500€ - Παιδικό Economy, παρέχοντας τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης για όλη την οικογένεια στο δίκτυο συνεργαζόμενων νοσοκομείων του Ομίλου Ευρωκλινικής (Mediterraneο Hospital, «Ερρίκος Ντυνάν» και Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης).


Οι βασικές καλύψεις του προγράμματος Premium Νοσοκομειακό Β’ – 1000 Economy

Στις βασικές καλύψεις που προσφέρει το Premium Νοσοκομειακό Β’ – 1000 Economy περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι εξής:

  • Ασφαλιζόμενο κεφάλαιο έως 50.000 ευρώ ανά ετήσια ασφαλιστική περίοδο με 100% κάλυψη αναγνωρισμένων εξόδων μετά την αφαίρεση του εκπιπτόμενου ποσού των 1.000 ευρώ ανά περιστατικό.
  • Δίκλινο δωμάτιο και τροφή σε Β΄ θέση νοσηλείας
  • Αμοιβή ιατρών και αναισθησιολόγων
  • Δαπάνες ασθενοφόρου για μεταφορές εντός του Ν. Αττικής και του Ν. Θεσσαλονίκης
  • Κάλυψη εξόδων χημειοθεραπείας, ακτινοθεραπειών και περιοδικής αιμοκάθαρσης
  • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα
  • Προνομιακή τιμολόγηση με βάση το ΦΕΚ για τις περισσότερες μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
  • Δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε βασικές εφημερεύουσες ειδικότητες για επείγοντα περιστατικάκαι σε συγκεκριμένες ειδικότητες για προγραμματισμένες επισκέψεις


Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος στο Ινστιτούτο Παστέρ

Το νέο πρόγραμμα παρουσιάστηκε πρόσφατα στους συνεργάτες της Eurolife ERB σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Παστέρ σε συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής. Επιπλέον, μετά την παρουσίαση οι συνεργάτες της Eurolife ERB είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ευρωκλινικής Παίδων.

Τα προγράμματα Premium Νοσοκομειακό Β’ – 1000 Economy και Premium Νοσοκομειακό Β' 500€ - Παιδικό Economy απαντούν αποτελεσματικά στην ανάγκη των σύγχρονων οικογενειών για ολοκληρωμένη νοσοκομειακή περίθαλψη με προσιτό ασφάλιστρο, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η Eurolife ERB είναι δίπλα στους ασφαλισμένους, στηρίζοντας την πρόσβαση κάθε οικογένειας σε υψηλού επιπέδου παροχές υγείας.

 

top