Νέα Ασφάλισης

Ασφαλιστικά Προγράμματα Κατοικίας με πολύ χαμηλό ασφάλιστρο

Η Sigalbo Insurance και οι έμπειροι ασφαλιστικοί σύμβουλοί της, σε συνεργασία με την Brokers Union είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τρία καινούργια ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας για ασφάλεια πυρός και σεισμού.

Πρόκειται για τρία οικονομικά προγράμματα και αρκετά καινοτόμα, αφού καταφέρνουν να συνδυάσουν τα εξής σημαντικά χαρακτηριστικά:

  • Πολύ χαμηλό ασφάλιστρο
  • Υψηλή προμήθεια
  • Πληρότητα παροχών

Στην Ελλάδα παρατηρείται το εξής οξύμωρο φαινόμενο... Διαθέτουμε διαθέτουμε ένα από τα  μεγαλύτερα ποσοστά ιδιοκατοίκησης σε παγκόσμιο επίπεδο και ταυτόχρονα ένα από τα μικρότερα ποσοστά ασφάλισης. Αυτό σημαίνει τη λάθος ενημέρωση του κοινού και την αίσθηση ότι ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα πυρός/ σεισμού δε θα φανεί χρήσιμο στη δική του περίπτωση.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ζούμε σε μία αρκετά σεισμογενή περιοχή, που αρκετούς μήνες του χρόνου ταλαιπωρείται από πυρκαγιές λόγω της υψηλής θερμοκρασίας ή λόγω των εμπρησμών.

Η ομάδα μας λοιπόν πιστεύει πως ένα μεγάλο ποσοστό αυτού του φαινομένου, της μη ασφαλιστικής κάλυψης, οφείλεται και στην αδράνεια του ασφαλιστικού χώρου να προσεγγίσει με τον τρόπο που πρέπει την αγορά αυτή αλλά και στην άγνοια του κόσμου για τις παροχές και την τιμολόγηση αυτών των προϊόντων.  Η Sigalbo Insurance και οι συνεργάτες της είναι εδώ για να σας προσφέρουν την ασφαλιστική κάλυψη που χρειάζεστε και να σας ενημερώσουν σωστά, με τη χαμηλότερη δυνατή τιμολόγηση των ασφαλιστικών προϊόντων μας!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

 

top