Νέα Ασφάλισης

Ιδιωτική Ασφάλεια Υγείας: Υπάρχει λόγος...

Μέσα από το Blog της Sigalbo Insurance συνηθίζουμε να υποστηρίζουμε ότι κάθε είδους ιδιωτική ασφάλιση είναι καθαρά θέμα επιλογής. Αυτό δεν αλλάζει. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε και να προνοήσουμε ή να το αμελήσουμε και να περιοριστούμε στη δημόσια ασφάλιση για τους τομείς που μας καλύπτει (π.χ. υγεία).

Έχετε σκεφθεί όμως τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται να κάνετε ιδιωτική ασφάλιση υγείας;

Αρχικά η συγκεκριμένη επιλογή μάς δίνει συχνά και την αντίστοιχη επιλογή του νοσοκομείου ή του ιατρού που θα εμπιστευθούμε την υγεία μας. Στη συνέχεια έχουμε ένα συμπλήρωμα στις παροχές του κοινωνικού μας ταμείου. Κατά τη γνώμη μας μάλιστα, όπως εξελίσσονται δυστυχώς τα πράγματα στη χώρα μας και ειδικά στον τομέα της Υγείας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε ιδιωτική ασφάλιση.

Το κόστος της ιδιωτικής ασφάλισης είναι και πάλι ζήτημα επιλογής. Μπορεί να είναι χαμηλό, από μία ετήσια κάρτα υγείας για 100 ευρώ το χρόνο με ολοκληρωμένες καλύψεις, μέχρι πιο υψηλό. Σε κάθε περίπτωση η ποιότητα των υπηρεσιών αναβαθμίζεται αυτόματα.


Επιπλέον λόγοι για ιδιωτική ασφάλεια υγείας

  • Άμεση πρόσβαση σε νοσοκομειακά ιδρύματα
  • Αντιμετώπιση του απρόβλεπτου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
  • Αποφυγή μεγάλων δαπανών υγείας
  • Δυνατότητα επιλογής διαγνωστικού κέντρου και νοσοκομειακού ιδρύματος


Ασφάλεια Υγείας στο Sigalbo Insurance

Η ομάδα της Sigalbo Insurance επιθυμεί να σας είναι κατανοητή. Κατανοητή και προσιτή. Έτσι εξετάζουμε λεπτομερώς τις ανάγκες σας, όπως αυτές προκύπτουν μέσα από μία σειρά ερωτήσεων και σε δεύτερο χρόνο με βάση το προφίλ που έχει διαμορφωθεί, βρίσκουμε για εσάς την κατάλληλη ασφάλεια υγείας.

Η Sigalbo Insurance συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο έμπιστες εταιρείες του ασφαλιστικού τομέα κι έτσι μπορεί να εγγυηθεί για την ουσιαστική προστασία και κάλυψή σας. Στα εύκολα και στα δύσκολα!

Η κατάλληλη ασφάλεια Υγείας θέλουμε να είναι σύμφωνη με τη φυσική κατάσταση, την τωρινή αλλά και μελλοντική. Επιθυμούμε να παρέχει καλύψεις, οι οποίες θα βοηθούν ουσιαστικά σε κάθε περίπτωση της ζωής σας. Ακόμη κι αν δε χρειαστούν, η πρόληψη λέει να έχετε φροντίσει για αυτές. Η ασφάλεια Υγείας συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού ταμείου σας, βοηθάει στην παρακάμψη της χρονοβόρας γραφειοκρατίας και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Εξίσου σημαντικό είναι ότι η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει τη δυνατότητα της επιλογής σε διαγνωστικό κέντρο, νοσηλευτικό ίδρυμα και γιατρό.

 

top