Νέα Ασφάλισης

Ποιά είναι η ιδανική ηλικία για κάνεις ιδιωτική ασφάλιση

Ο Δημήτρης είναι 27 ετών, σπούδασε στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics) και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα της ασφάλισης αφού θεωρεί πως όπως έχουν έρθει τα πράγματα στο ασφαλιστικό, πρόκειται για έναν κλάδο με μέλλον.

«Πιστεύω πως όλα τα άτομα της ηλικίας μου θα πρέπει να σκεφθούν προσεκτικά, να δουν τις ανάγκες τους θέτοντας προτεραιότητες, και με βάση τα οικονομικά δεδομένα τους να αποκτήσουν μία ιδιωτική ασφάλιση.»


Ιδιωτική ασφάλιση με τη γέννηση του παιδιού

Ο Δημήτρης τονίζει πως η ιδιωτική ασφάλιση πρέπει να γίνεται από νωρίς και όταν λέμε από νωρίς, εννοούμε από τη στιγμή που ερχόμαστε σε αυτό τον κόσμο...

«Οι γονείς μου φρόντισαν ώστε να έχω ιδιωτική ασφάλιση από τη στιγμή που γεννήθηκα. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το ιδανικό. Έπειτα το παιδί με την ενηλικίωσή του αναλαμβάνει να τη διατηρήσει, έχοντας όμως όλα τα οφέλη τόσων χρόνων.»


 

Οι νέοι της ηλικίας σου πιστεύεις πως έχουν ενημερωθεί σωστά για τη σημασία της ασφάλισης από νωρίς;

Οι φίλοι μου για παράδειγμα έχουν ενημερωθεί κατάλληλα από εμένα, λόγω της δουλειάς μου. Γρήγορα κατάλαβαν πόσο σημαντική είναι η ασφάλιση υγείας σε νεανική ηλικία, ειδικά όπως φαίνεται να εξελίσσονται τα πράγματα με το ασφαλιστικό. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες μας διαφέρουν από άτομο σε άτομο και με τα χρόνια αλλάζουν μαζί μας. Μαγική φόρμουλα για ένα ιδανικό ασφαλιστικό πρόγραμμα δεν υπάρχει, αλλά παρέα με έναν έμπειρο και πιστοποιημένο ασφαλιστικό σύμβουλο όπως είναι η ομάδα της Sigalbo Insurance, μπορούμε να διαμορφώσουμε κάτι ολοκληρωμένο.


Ποια είναι η ιδανική ηλικία για να κάνουμε ιδιωτική ασφάλιση υγείας;

Θα πρόσθετα και την ασφάλεια ζωής, ειδικά αν έχουμε κάνει οικογένεια σε μικρή ηλικία. Το σημαντικό είναι να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κάνουν ιδιωτική ασφάλεια υγείας και να τη διατηρήσουν. Αξίζει να θυμόμαστε ότι όσο νωρίτερα πάρουμε αυτή την απόφαση στα 20s και 30s, τόσο πιο προσιτό, οικονομικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα έχουμε

 


Η Sigalbo Insurance διαθέτει προσιτά ασφαλιστικά πακέτα για όλους! Ζητήστε σήμερα την προσφορά σας.

top