Νέα Ασφάλισης

Ασφάλειες Sigalbo Insurance: Διαλέγεις ασφαλιστικό πακέτο και έχεις 15% έκπτωση

Η Sigalbo Insurance σάς καλωσορίζει στην εταιρεία της με μία τιμή γνωριμίας 15% σε όλα τα πακέτα.

  

Η Sigalbo Insurance σας καλωσορίζει στον ασφαλή της κόσμο. Αυτός περιλαμβάνει πολύτιμους συνεργάτες από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου, έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους οι οποίοι είναι σε θέση να διαλέξουν το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης για εσάς και μία πλούσια γκάμα σε ασφαλιστικές επιλογές.

Οι δυνατές συνεργασίες της, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου για εσάς ασφαλιστικού προγράμματος με τη βοήθειά των ειδικών συμβούλων κάνουν τη διαφορά.


Προσφορά για όλους τους νέους ασφαλισμένους

Με την πρώτη ασφάλεια που θα επιλέξετε, κατόπιν της κατάλληλης συμβουλής και καθοδήγησης από τους έμπειρους επιστημονικούς συμβούλους της Sigalbo Insurance, έχετε 15% έκπτωση. Σε κάθε ασφάλεια, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιατρικού ιστορικού και γενικότερης φυσικής κατάστασης!

Επωφεληθείτε σήμερα αυτής της ειδικής προσφοράς και διαλέξτε την καλύτερη ασφάλεια υγείας, ζωής, κατοικίας, πυρός, αυτοκινήτου, επαγγελματικού χώρου με βάση το lifestyle σας.

Η Sigalbo Insurance Consulting στοχεύει στην ασφαλιστική εκπαίδευση κι ενημέρωση του κοινού, στην έγκαιρη προστασία και στην καλή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Ο στόχος είναι να νιώθετε πραγματικά ασφαλείς!


Ζητήστε σήμερα μία προσφορά για την ασφάλιση που χρειάζεστε ή συνδυάστε την ασφάλεια υγείας με την ασφάλεια αυτοκινήτου για μία καλύτερη προσφορά.

top