Νέα Ασφάλισης

New Year’s Resolutions: Πρόσθεσε σε αυτούς την ασφάλεια!

Η άφιξη του νέου έτους αποτελεί πάντα μία καλή στιγμή, για να οργανώσουμε καλύτερα το μέλλον μας, να θέσουμε νέους στόχους και να καταγράψουμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Κοντά λοιπόν σ’ ένα πιο έντονο πρόγραμμα γυμναστικής και μία περισσότερο υγιεινή διατροφή, άσε λίγο χώρο στην ατζέντα σου για τις οικονομικές ανάγκες σου.

Θα μου πεις τι σχέση έχουν οι οικονομικές ανάγκες μου με την ασφάλεια; Κι όμως! Ειδικά αν ανήκεις στο ηλικιακό target group των 35 minus, που θεωρείσαι ακόμη αρκετά υγιής, τότε μπορείς να κερδίσεις σημαντικές καλύψεις και ένα δυνατό συμβόλαιο για ασφάλεια ζωής και υγείας. Η καλή υγεία και η εξοικονόμηση χρημάτων δεν ανήκουν στους στόχους της νέας χρονιάς;

Πιο πρακτικά θα πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον ασφαλιστή σου και κυρίως σ’ έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή για την ανανέωση των συμβολαίων σου. Φέτος θα πρέπει να υπογράψεις μία πιο συμφέρουσα συμφωνία με την ασφαλιστική σου, τόσο για το υγείας όσο και για του αυτοκινήτου. Λίγο από εδώ λίγο από εκεί, κερδίζεις παροχές, μειώνεις τα ασφάλιστρα και προλαμβάνεις (και οικονομικά) για το ενδεχόμενο κακής στιγμής.

Αν πάλι δε γνωρίζεις πολλά για το συμβόλαιο που έχεις ήδη υπογράψει, τότε μάλλον καλείσαι να επανεκπαιδευτείς πάνω στα ασφαλιστικά ζητήματα και σίγουρα να ενημερωθείς.


Η Sigalbo Insurance προτείνει...

  • Να προσθέσεις στα σχέδιά σου την ασφάλεια ζωής. Όσο πιο νέος το κάνεις, τόσο καλύτερα για τα οικονομικά σου!
  • Να δεις λίγο πιο μακριά.. Μπορεί για παράδειγμα τώρα να μην έχεις οικογένεια και να θεωρείς περιττή την ασφάλεια ζωής ή ένα οικογενειακό πακέτο υγείας. Μελλοντικά όμως;
  • Επανεξέτασε τα συμβόλαιά σου για την ασφάλεια υγείας, ζωής και αυτοκινήτου.
  • Προσδιόρισε το μηνιαίο budget που διαθέτεις στην παρούσα φάση για την ασφαλιστική εταιρεία σου. Έτσι όλα προγραμματίζονται περισσότερο εύκολα.
  • Δείξε αποφασιστικότητα και άσε τις δεύτερες σκέψεις για τον προηγούμενο χρόνο. Φρόντισε άμεσα για καλύτερη υγεία και περισσότερη ασφάλεια!
  • Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον ασφαλιστή σου, για να ενημερωθείς και να επιλέξεις.

 

Η Sigalbo Insurance συστήνει να μην αφήσετε τους οικονομικούς στόχους και την υγεία σας να ξεχαστούν ως στόχο τον Φεβρουάριο. Επιμένει να δράσετε άμεσα και να παραμείνετε προσηλωμένοι όλους τους μήνες του χρόνου. Η ομάδα μας σας εύχεται να έχετε μία υπέροχη χρονιά!

top