Νέα Ασφάλισης

Γιατί να προτιμήσεις τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή

Τη στιγμή που διαβάζεις το συγκεκριμένο τίτλο, είμαστε σχεδόν σίγουροι πως σκέφτεσαι ότι προσπαθούμε να σε πείσουμε για κάτι. Λάθος… Στόχος αυτού του άρθρου είναι η σωστή ενημέρωση για το τι μπορούμε να σου προσφέρουμε!

Η Sigalbo Insurance Consulting συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης. Η διαφορά της με αυτές είναι πως παρέχει μία περισσότερο εξατομικευμένη υπηρεσία. Τι σημαίνει αυτό;


Ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής...

  • Εγγυάται για τη συνεργαζόμενη εταιρεία.
  • Έχει χρόνο να μιλήσει μαζί σου και να κατανοήσει τις πραγματικές ανάγκες σου.
  • Κάνει μία πρώτη έρευνα για λογαριασμό σου, τόσο σε συμβόλαια όσο και ανάμεσα στις ίδιες τις εταιρείες.
  • Ενημερώνει αναλυτικά για τις χρεώσεις, καλύψεις και τις υποχρεωτικές ασφάλειες.
  • Ενημερώνει τακτικά για τις αλλαγές βάσει νόμου, εταιρεία ή συμβολαίου.
  • Μπορεί να είναι εκεί τηλεφωνικά και με συχνή παρουσία, πολύ πιο εύκολα από έναν ασφαλιστικό αντιπρόσωπο μίας εταιρείας.
  • Έχει τη δυνατότητα να φροντίσει για μία καλύτερη οικονομική διαπραγμάτευση.


Πως θα επιλέξω το κατάλληλο ασφαλιστήριο υγείας ή ζωής για εμένα;

Διάλεξε μία έμπιστη ασφαλιστική εταιρεία με ισχυρό οικονομικό υπόβαθρο, αξιοπιστία και κυρίως ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες. Διάλεξε την κατηγορία ασφάλισης ζωής βάσει των αναγκών σας και του τρόπου ζωής που ακολουθείς. Τέλος, υπολόγισε σωστά το ποσό ασφάλισης ώστε να εξασφαλιστείς- εσύ αλλά και οι δικοί σου άνθρωποι- όταν υπάρξει ανάγκη. Ένας ενημερωμένος ασφαλιστής μπορεί να βοηθήσει σε αυτό τον υπολογισμό.


Γιατί διαμεσολάβηση με τη Sigalbo Insurance

H Sigalbo Insurance Consulting ιδρύθηκε το 2015, δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό τομέα και στοχεύει στη σωστή ενημέρωση και διευκόλυνση των ασφαλισμένων. Τα στελέχη της διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά και την απαραίτητη τεχνική γνώση, ώστε να σε καθοδηγήσουν κατάλληλα για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου ασφαλιστικού προγράμματος.

Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Sigalbo Insurance Consulting έχουν όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις ενώ δε σταματούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις του ασφαλιστικού τομέα, παρακολουθώντας σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Sigalbo Insurance Consulting επιλέγει προσεκτικά τους φορείς και τις εταιρείες, που συνεργάζεται. Η επιλογή αυτή γίνεται βάσει υψηλών ποιοτικών κριτηρίων και βάσει των αναγκών της σύγχρονης αγοράς. Στόχος της είναι ο κάθε πελάτης να κατανοήσει την αξία της επένδυσης στην ασφάλεια και να νιώσει πραγματικά ασφαλής!

top