Νέα Ασφάλισης

H MINETTA για τον καρκίνο του μαστού

Η Μινέττα Ασφαλιστική και η Sigalbo Insurance φροντίζουν να ενημερώνουν τους ασφαλισμένους για τον τομέα της υγείας και μάλιστα να προσφέρουν προγράμματα τα οποία είναι φιλικά για όλους και συμβάλλουν στην πρόληψη διαφόρων ασθενειών.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η MINETTA παρέχει τώρα και εξωνοσοκομειακά προγράμματα τα οποία εκτός από διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς, δίνουν και τη δυνατότητα του ετήσιο προληπτικού ελέγχου.

Ο μήνας Οκτώριος έχει σκόπιμα αφιερωθεί στην Πρόληψη και Ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, αξιοποιήστε τον με τη βοήθεια της εταιρείας μας και των συνεργατών της!


Ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό προϊόν

Τα συγκεκριμένα προγράμματα σε συνδυασμό με την Κάλυψη Σοβαρών Ασθενειών των Γυναικών, προσφέρουν τις παρακάτω δύο πολύτιμες καλύψεις:

  1. Κάλυψη σε περίπτωση διάγνωσης κακόηθων όγκων του μαστού ή των γεννητικών οργάνων.
  2. Κάλυψη για ουσιαστική πρόληψη και προστασία, με την πρόταση ενός πλήρους πακέτου.


Με Χαμηλό Ετήσιο Κόστος

Να τονίσουμε ότι το ετήσιο κόστος της κάλυψης είναι ιδιαίτερα χαμηλό, με στόχο την “αφύπνιση” όλων των γυναικών ανεξαρτήτως ηλικίας ή οικονομικής κατάστασης.

Όσοι ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη εκστρατεία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους μας στα τηλέφωνα 2108983724 και 2108983726 ή να στείλετε το email σας στο info@sigalbo-insurance.gr.

top