Νέα Ασφάλισης

Μεγάλη Προσφορά από την Interasco

Η Sigalbo Insurance συνεργάζεται με τις πιο σημαντικές εργασίες στον κλάδο των ασφαλιστικών υπηρεσιών. Κάθε συνεργάτης μας έχει επιλεγεί προσεκτικά, ώστε να φροντίζει για τις καλύτερες καλύψεις στην προσιτή τιμή και με τις λιγότερες εξαιρέσεις. Για εμάς η ασφάλιση είναι προνόμιο όλων και ο στόχος μας να νιώθετε ασφαλείς κοντά μας...

Τα νέα λοιπόν είναι ευχάριστα! Για όσους δεν έχουν ιδιωτική ασφάλιση Υγείας, αλλά και για εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν για τη μεγαλύτερη διευκόλυνσή τους, η INTERASCO προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία!


40% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Και χωρίς ψιλά γράμματα… Η προσφορά ισχύει για όλα τα νέα προγράμματα υγείας και μέχρι την 31η Οκτωβρίου του 2016. Προλάβετε!

Ποιους αφορά η προσφορά
Η συγκεκριμένη προσφορά της INTERASCO αφορά όλους τους νέους υποψήφιους προς ασφάλιση πελάτες (ανήλικους, αλλά κι ενήλικους), οι οποίοι συνδυάζουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής με ήπια άσκηση, χωρίς να είναι καπνιστές! Όσοι πάλι είστε καπνιστές, δείτε το ως μία δελεαστική ευκαιρία για να κόψετε το τσιγάρο…


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Ακόμη όσοι από τους ασφαλισμένους εκμεταλλευτούν αυτή την προσφορά, θα απολαύσουν επιπλέον έκπτωση 25% στο ασφάλιστρο του δεύτερου χρόνου και 10% στο ασφάλιστρο του τρίτου χρόνου!


Επικοινωνήστε σήμερα με τη Sigalbo Insurance και ρωτήστε κάθε λεπτομέρεια για τη συγκεκριμένη ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

 

top