Νέα Ασφάλισης

Νέα Πακέτα Ασφάλισης για Κυνηγούς

Η κυνηγετική περίοδος ξεκίνησε από τις 22 Αυγούστου και η Sigalbo Insurance σε συνδυασμό με την ιδιωτική εταιρεία ασφάλισης ΜΙΝΕΤΤΑ την εγκαινιάζουν με μία μοναδική πρόταση- προσφορά...

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά, οικονομικά πακέτα για την κάλυψη τη δική σας αλλά και του οχήματός σας.

Τα συγκεκριμένα πακέτα είναι αρκετά μελετημένα, ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, τόσο ως μεμονωμένος κυνηγός όσο και ως μέλος ενός Κυνηγετικού Συλλόγου. Ελάτε με τους συναδέλφους σας, επαγγελματίες ή μη, και ΚΕΡΔΙΣΤΕ μία ακόμη πιο συμφέρουσα προσφορά!


Κάλυψη και του κυνηγετικού οχήματος

Η ολοκληρωμένη ασφάλιση ενός κυνηγού προϋποθέτει τη δική του κάλυψη, αλλά και την αντίστοιχη του οχήματός του. Έτσι λοιπόν, προτείνουμε με την ασφάλιση κάθε κυνηγού να απολαμβάνετε της δυνατότητας για μία Συνδυαστική Έκπτωση (της τάξεως του 10%), στην Αστική Ευθύνη Οχήματος Κυνηγού. Απαιτείται ο κυνηγός να είναι μέλος Συλλόγου και ασφαλισμένος στην Εταιρία MINETTA μέσω της Sigalbo Insurance (και όχι μόνο).

Από 22 Αυγούστου, οπότε και ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος, με κάθε συμβόλαιο Γενικής Αστικής Ευθύνης και Προσωπικών Ατυχημάτων Κυνηγών, θα εκδίδονται τόσα κουπόνια και κάρτες ασφάλισης όσα είναι και τα μέλη του κάθε Συλλόγου που θα απευθύνεται σ’ εμάς. Στη συνέχεια θα αναγράφονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, τα οποία και θα σας αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης με το έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό μας.


Το εκπτωτικό κουπόνι!

Κάθε κουπόνι, θα έχει έναν εκπτωτικό κωδικό, τον οποίο ο κάθε ασφαλισμένος κυνηγός θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για μία και μοναδική φορά για την ασφάλιση ενός (1) οχήματός του.

Η έκπτωση ισχύει μόνο για εξάμηνα ή και ετήσια συμβόλαια, και θα δίδεται εφάπαξ (για την περίοδο ασφάλισης που επιλέχθηκε), για κάθε ασφάλιση οχήματος κυνηγού με οποιοδήποτε από τα συμβόλαια ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΔΗΓΕΙΝ - πρωτασφαλιστήριο ή ανανέωση - πραγματοποιηθούν έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Σημειώνουμε ότι η συνδυαστική έκπτωση για τους κυνηγούς είναι ακόμα πιο συμφέρουσα για ετήσια συμβόλαια του Κλάδου Αυτοκινήτων, αφού σε αυτή την περίπτωση – πέρα από την διασφάλιση της έκπτωσης για ένα έτος – ο ασφαλισμένος μπορεί να εξοφλήσει έως και σε 12 άτοκες δόσεις, μέσω του pay.minetta.gr με χρήση πιστωτικής κάρτας, αλλά δικαιούται και δωρεάν προληπτικό έλεγχο υγείας (check up).

Για να δοθεί έκπτωση, τόσο για νέο πελάτη όσο και για ενεργό πελάτη στον κλάδο αυτοκινήτων, η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος θα πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα με το όνομα του ασφαλισμένου μέλους κυνηγετικού συλλόγου (όνομα κάρτας ασφαλισμένου).

Ο διαμεσολαβητής θα αποστέλλει στην εταιρεία αντίγραφο του κουπονιού και της κάρτας ασφάλισης. Κάθε έκπτωση που θα χορηγείται χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά η σε πελάτη που δεν την δικαιούται (όπως σε μη μέλος συλλόγου) θα χρεώνεται στον συνεργάτη που την χορήγησε μέσω πρ.πράξης.

Η σημασία του μοναδικού κωδικού: Σε ότι αφορά τη διαδικασία καταχώρησης της συνδυαστικής έκπτωσης, η έκπτωση θα παρέχεται από οποιονδήποτε συνεργάτη μας στον οποίο ο ασφαλισμένος σε εμάς κυνηγός θα προσκομίσει το εκπτωτικό κουπόνι (προσοχή να είναι το πρωτότυπο) και την κάρτα ασφάλισης που του χορηγεί ο Σύλλογός του, και θα υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα με τη συμπλήρωση του μοναδικού κωδικού στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού Συνδυαστικής Έκπτωσης».

top