Νέα Ασφάλισης

3+1 Λόγοι για να κάνεις ασφάλιση αυτό το καλοκαίρι

Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί μία περίοδο, που τη χαρακτηρίζει η χαλάρωση, αλλά εμείς το βλέπουμε και σαν μία καλή ευκαιρία για την οργάνωση του «νέου» χρόνου ή αν θέλετε, της καινούργιας σεζόν που θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο. Με αυτή τη λογική υποστηρίζουμε πως φέτος το καλοκαίρι, υπάρχουν 3+1 λόγοι για να προχωρήσετε στην ασφάλιση υγείας, ζωής, σπιτιού και αυτοκινήτου.

Λόγος Νο1: Η Sigalbo Insurance προσφέρει έκπτωση 15%

Η παραπάνω προσφορά, της τάξεως του 15%, ισχύει για κάθε πρώτη ασφάλισή σας σ’ εμάς. Αν μάλιστα κάνετε ένα πακέτο ασφαλίσεων, τότε μπορείτε να απολαύσετε μία καλύτερη τιμή κόστους στο σύνολο και να φύγετε για διακοπές πραγματικά ξέγνοιαστοι!

Λόγος Νο2: Πρόσεξε πριν αφήσεις το σπίτι μόνο του!

Αυτό ακριβώς. Όσο έμπιστος και να είναι ο γείτονας, που θα φροντίζει το σπίτι σας ενώ λείπετε για διακοπές, δε μπορείς ποτέ να περιορίσεις την πιθανότητα κλοπής ή γενικότερα κάποιας ζημίας. Αυτή περιλαμβάνει την τρομοκρατική ενέργεια, κακόβουλη ενέργεια, τα απρόσμενα καιρικά και φυσικά φαινόμενα.

Λόγος Νο3: Επείγουσα ανάγκη για ιατρική περίθαλψη

Οι διακοπές είναι γεμάτες χαρά, ωραίες στιγμές, ευχάριστες βραδιές με φίλους, εκδρομές, εξωτικά μέρη κτλ κτλ. Συχνά όμως παραλείπουμε τον ενοχλητικό παράγοντα του απρόοπτου και δεν προλαμβάνουμε τις καταστάσεις. Η επαρκής ασφάλιση υγείας θα φροντίσει για μία έκτακτη ασθένεια, ένα ατύχημα ή μία αλλεργία όπου κι αν βρίσκεστε. Δώστε βάση σε αυτό το “όπου”, αφού αποτελεί την πιο σημαντική παράμετρο για την καλοκαιρινή περίοδο (και όχι μόνο).

Λόγος Νο4: Ασφάλιση ταξιδιωτών

Μπορεί οι Έλληνες να μην το έχουμε τόσο στο πρόγραμμά μας, αλλά ανάλογα με τον προορισμό και το ταξίδι, υπάρχουν περιπτώσεις που αξίζουν και απαιτούν την ασφαλιστική κάλυψη του ταξιδιώτη. Το διάστημα και ο προορισμός κάνουν τη διαφορά. Φροντίστε όμως να πάτε και να γυρίσετε ασφαλείς, τόσο εσείς όσο και η οικογένειά σας. Η ασφάλιση του ταξιδιώτη λειτουργεί προληπτικά και εφόσον χρειαστεί, είναι ιδιαίτερα αποδοτική. Πάντα θα υπάρχει ένας άνθρωπος στο τηλέφωνο, για να σας βοηθήσει άμεσα σε μία έκτακτη κατάσταση. Πάντα και όπου, θα έχετε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη! Προγραμματίζετε τόσο καιρό και τόσες ημέρες αυτό το ταξίδι, κρίμα δεν είναι να αφήσετε κάτι να σας το χαλάσει;

 

Επωφεληθείτε της προσφοράς της Sigalbo Insurance και καλέστε μας σήμερα για την πρώτη ασφάλισή σας.

top