Νέα Ασφάλισης

Ασφάλιση Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Συνήθως είμαστε από την πλευρά των επισκεπτών και ταξιδιωτών, που αναζητούμε την καλύτερη διαμονή για τις διακοπές μας. Αυτή τη φορά η έμπειρη ομάδα των ασφαλιστικών συμβούλων της Sigalbo Insurance αντιστρέφει την «καλοκαιρινή» έρευνα και φροντίζει για τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων.

Η Brokers Union- σε συνεργασία με την INTERASCO- συστήνει για τους συγκεκριμένους επαγγελματίες του τουριστικού τομέα, ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα για την ασφάλιση των περιουσιασκών στοιχείων ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο μέχρι 3.000.000 ευρώ. Αυτό περιλαμβάνει τόσο το κτήριο όσο και το περιεχόμενο.

Η βασική προϋπόθεση για απολαβές

Απαραίτητη προϋπόθεση για τις παρεχόμενες καλύψεις του προγράμματος αποτελεί η λήψη και τήρηση όλων απαιτούμενων προφυλάξεων και κανόνων υγιεινής καθώς και των σχετικών διατάξεων των Αρμοδίων Αρχών για την αποφυγή και διάθεση προϊόντων ακατάλληλων για κατανάλωση. Ευθύνη από προϊόντα τα οποία διατέθηκαν μετά την ημερομηνία λήξεώς τους δεν καλύπτεται.

Οι καλύψεις που παρέχει η ασφάλιση

Οι παρεχόμενες καλύψεις περιλαμβάνουν πυρκαγιά, κεραυνό, ευρεία έκρηξη, πτώση αεροσκάφους και αντικειμένων αυτού, πυρκαγιά από δάσος, πρόσκρουση οχήματος, καπνό, ζημιές που προκλήθηκαν κατόπιν εντολής των αρχών, πτώδη δένδρων, κλαδιών, ηλεκτρικών και τηλεφωνικών στύλων, πλημμύρα, καταιγίδα, θύελλα, χιόνι, χαλάζι, παγετό, διάρρηξη σωληνέωσεων ή και ύδρευσης κλιματισμού, αποχεύτευσης, sprinklers, τρομοκρατικές ενέργειες, κακόβουλες ενέργειες, πολιτικές ταραχές και απεργίες, κλοπή, ζημιές στο κτήριο, ληστεία ταμείου, βραχυκύκλωμα (με ή χωρίς εστία φωτιάς), θραύση κρυστάλλων, έξοδα έκδοσης αδειών και αμοιβών αρχιτεκτόνων- μηχανικών, αποκομιδή ερειπίων, αλλοίωση εμπορευμάτων, έξοδα πυρόσβεσης, σεισμό και η λίστα δε σταματάει εδώ...

Επιπλέον καλύψεις κατόπιν αιτήματος

Όποιος επαγγελματίας επιθυμεί, μπορεί να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα και την Ασφάλιση Απώλειας Κερδών. Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο της απώλειας κερδών, προστείθεται στο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο του κτηρίου και περιεχομένου. Απαλλαγή για την απώλεια κερδών: οι πρώτες 7 εργάσιμες ημέρες για όλες τις καλύψεις εκτός από το σεισμό για τον οποίο ισχύουν οι πρώτες 14 εργάσιμες ημέρες.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες και συγκεκριμένα ποσά, επικοινωνήστε με τη Sigalbo Insurance. Οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα προσαρμόσουν το πρόγραμμα εξατομικευμένα, πάνω στις δικές σας ανάγκες!

top