Νέα Ασφάλισης

Προσφορά σε όλες τις ασφάλειες!

H Sigalbo Insurance Consulting έχει βάλει σκοπό να σάς κάνει να συμπαθήσετε τον ασφαλιστή σας...

Με την πρώτη ασφάλεια που θα επιλέξετε, κατόπιν της κατάλληλης συμβουλής και καθοδήγησης από τους έμπειρους επιστημονικούς συμβούλους μας, έχετε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ. Σε κάθε ασφάλεια, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιατρικού ιστορικού και γενικότερης φυσικής κατάστασης!

Επωφεληθείτε σήμερα αυτής της ειδικής προσφοράς και διαλέξτε την καλύτερη ασφάλεια υγείας, ζωής, κατοικίας, πυρός, αυτοκινήτου, επαγγελματικού χώρου με βάση το lifestyle σας.

Η Sigalbo Insurance Consulting καλύπτει και περιπτώσεις ενυπόθηκου δανείου, χωρίς την τραπεζική διαμεσολάβηση, όπως και άλλων ειδικών καταστάσεων- δραστηριοτήτων (π.χ. ασφάλεια των παιδιών για παιδική κατασκήνωση, ασφάλιση αθλητικής ομάδας, ασφάλιση δυτών). Εσείς διαλέγετε το πακέτο, οικογενειακό, ομαδικό ή ατομικό!

Η Sigalbo Insurance Consulting συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του ασφαλιστικού τομέα.

Με υπευθυνότητα, συνέπεια, την απαραίτητη εμπειρία και πάντα σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, επιλέγει προσεκτικά τους συνεργάτες της και προτείνει τις κατάλληλες ασφαλιστικές λύσεις για εσάς και την οικογένειά σας.

Η ομάδα της Sigalbo Insurance Consulting προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κι ευρωπαϊκών προδιαγραφών αλλά κυρίως υπηρεσίες ευέλικτες. Το ζήτημα στην ασφάλιση δεν είναι μόνο η εμπειρία, αλλά και η φιλοσοφία. Για εμάς λοιπόν ασφάλεια σημαίνει... επένδυση!

Κάθε φορά που επενδύετε σ’ εμάς την υγεία, τη ζωή, το σπίτι, το αυτοκίνητο ή την επιχείρησή σας, δεσμευόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προτείνουμε επιλογές για ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Η εξατομίκευση του ασφαλιστικού προγράμματος αποτελεί βασική αρχή μας.

Η Sigalbo Insurance Consulting στοχεύει στην ασφαλιστική εκπαίδευση και ενημέρωση του κοινού, στην έγκαιρη προστασία και στην καλή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Θέλουμε εδώ να νιώθετε πραγματικά… ασφαλείς!

Ζητήστε σήμερα μία προσφορά για την ασφάλιση που χρειάζεστε!

top