Νέα Ασφάλισης

Παιδική κατασκήνωση: Απαιτεί το 100% της ασφάλειας!

Ο καιρός δείχνει να φτιάχνει, τα σχολεία σε περίπου δύο εβδομάδες κλείνουν και όπως φαίνεται, είμαστε- μικροί και μεγάλοι- έτοιμοι να υποδεχθούμε το καλοκαίρι.

Αρκετοί γονείς μάλιστα έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν την κατάλληλη κατασκήνωση, όπου το παιδί τους θα αναπτύξει την κοινωνικότητά του και θα περάσει όμορφα εκδηλώνοντας τα ενδιαφέροντά του. Τα τελευταία άλλωστε είναι κι εκείνα που πρέπει να καθορίσουν την τελική επιλογή του camp, αφού υπάρχουν πλέον κατασκηνώσεις με έμφαση στις αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Η κατασκήνωση όμως διαρκεί για 1 έως 2 εβδομάδες, ημέρες όπου τα παιδιά βρίσκονται μακριά από την οικογένεια και σ’ έναν ασφαλή μεν, αλλά περισσότερο “ανεξέλεγκτο” χώρο συγκριτικά με το σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε συναρπαστική εμπειρία ενδέχεται να κρύβει έναν μικρό κίνδυνο, όπως άλλωστε όλα τα συναρπαστικά πράγματα της ζωής μας. Γι’ αυτό η Sigalbo Insurance προτείνει στους γονείς να αναζητήσουν εκείνη την κατασκήνωση που θα πληρεί όλους τους όρους ασφαλείας, ανάμεσα στους οποίους είναι και η ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών.

Η AIG Europe Limited συστήνει μία ειδική προσφορά ασφαλιστικής κάλυψης προσωπικών ατυχημάτων για παιδικά θερινά προγράμματα, με πολύ καλό ποσοστό κάλυψης που αγγίζει στις περισσότερες περιπτώσεις το 100%!

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει ιατροφαρμακευτικές δαπάνες για ατύχημα κατά περίπτωση, οδοντική βλάβη, μόνιμη ή μερική ανικανότητα από ατύχημα, μόνιμη ή ολική ανικανότητα από ατύχημα, μέχρι και απώλεια ζωής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και μία ενδιαφέρουσα συνεργασία για την κάλυψη και ασφάλεια των παιδιών στην παιδική κατασκήνωση, επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της Sigalbo Insurance σήμερα!

top