Νέα Ασφάλισης

Ασφαλιστικός σύμβουλος: Γιατί να του δείξετε εμπιστοσύνη!

Oι περισσότεροι από εμάς έχουμε σκεφτεί λίγο καχύποπτα για τον ασφαλιστή μας... Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες σχετικά με την εμπιστοσύνη που έχει το κοινό στον ασφαλιστικό σύμβουλό του, τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά.


Το 36%  υποστηρίζει ότι ο ασφαλιστής του είναι χαμηλής εμπιστοσύνης, ενώ μόλις το 15% θεωρεί ότι ο σύμβουλός του είναι πραγματικά ειλικρινής όσον αφορά τις προθέσεις και τους όρους του ασφαλιστικού συμβολαίου.

Στη Sigalbo Insurance οι προθέσεις μας είναι απλές και ξεκάθαρες. Είμαστε επαγγελματίες του χώρου πολλά χρόνια, με εμπειρία και αφοσίωση στη δική σας προστασία. Ο σκοπός μας είναι να «διαδώσουμε» και εκπαιδεύσουμε το κοινό για τη σημασία της ασφάλισης. Θέλουμε να προσφέρουμε τις κατάλληλες συμβουλές, προκειμένου να γίνει κατανοητό ότι πρόκειται για μία επένδυση. Γι’ αυτό είμαστε διατεθειμένοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία και να λύσουμε τους ασφαλιστικούς προβληματισμούς σας, με τον πιο κατανοητό και οικονομικό τρόπο!

Οι σύμβουλοι της ομάδας μας δεν πιέζουν, αλλά προτείνουν. Δε θα ζητήσουν από εσάς να προχωρήσετε σε μία βιαστική συμφωνία του συμβολαίου, ειδικά αν δεν πιστεύετε στο συμβόλαιό σας. Δεν αναζητούν μία γρήγορη πώληση και μετά να εξαφανιστούν. Μάλιστα αρκετές φορές φροντίζουμε ασφαλισμένους, οι οποίοι έχουν κάνει την ασφάλειά τους κάπου αλλού. Ο ρόλος της Sigalbo Insurance είναι συμβουλευτικός και διαμεσολαβητικός.

Αυτή η διαμεσολάβηση είναι που κάνει τη διαφορά, γιατί μπορούμε να σχεδιάσουμε το κατάλληλο ασφαλιστήριο που ταιριάζει περισσότερο στο κοινωνικό και οικονομικό προφίλ σας.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες του τομέα, μας ενδιαφέρει η προστασία του πελάτη διά βίου και τα κίνητρά μας ξεχωρίζουν για την ανθρώπινη διάστασή τους. Νομίζουμε πως έφτασε η στιγμή να δείξετε εμπιστοσύνη στον ασφαλιστή σας.
Έφτασε η στιγμή να νιώσετε επιτέλους ασφαλείς!

top