Νέα Ασφάλισης

Ιδιωτική ασφάλιση: Τι μας φέρνει κοντά της

Τα τελευταία χρόνια οι πολίτες αλλά και το ίδιο το κράτος έρχονται όλο και πιο κοντά στην ιδιωτική ασφάλιση. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο. 

Πλέον η ασφάλεια αυτοκινήτου διαπιστώνεται πως έχει πληρωθεί ηλεκτρονικά, οι συζητήσεις για συνταξιοδοτικά- αποταμιευτικά προγράμματα από νέους δίνουν ελπίδα για σύνταξη και πιο άνετη οικονομική ζωή μεγαλώνοντας ενώ η απόφαση για το αν η ιδιωτική ασφάλιση υγείας θα γίνει πλέον υποχρεωτική όλο και φουντώνουν.


Η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι συμπληρωματική

Όλα δείχνουν λοιπόν πως η ιδιωτική ασφάλιση είναι εδώ και μάλιστα όχι συμπληρωματικά, αλλά με κυρίαρχο ρόλο στις ζωές των μελών της οικογένειας συνολικά. Από τη γιαγιά και τον παππού, τη μαμά και τον μπαμπά, την επιχείρηση των γονέων, τα παιδιά και το σχολείο των παιδιών, τα κατοικίδιά μας και το αυτοκίνητο που μετακινούμαστε καθημερινά.

Η ιδιωτική ασφάλιση έχει μία σταθερή πορεία και αποτελεί πλέον μία αξία. Το θετικό είναι πως δε μιλάμε για ένα προνόμιο των πλουσίων ή ευκατάστατων επαγγελματιών, αλλά για ένα δικαίωμα που μπορούν να απολαύσουν όλοι! Πραγματικά όλοι, από τον μετανάστη που ταλαιπωρείται σε μία άλλη χώρα και προσπαθεί να ξαναστήσει τη ζωή του μέχρι ένα ηλικιωμένο άτομο με αυξημένες ανάγκες στον Κλάδο της Υγείας.

Η ιδιωτική ασφάλιση δεν κάνει πλέον διακρίσεις. Ούτε ζητάει πολλά, παρά μόνο προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά χωρίς άγχος για το μέλλον. 


2019: Τα πιο δημοφιλή προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης

  • Ασφάλεια αυτοκινήτου
  • Κάρτες υγείας για όλη την οικογένεια με ετήσιο έλεγχο (συμπεριλαμβάνει όλα τα check up)
  • Αποταμιευτικά προγράμματα
  • Ασφάλεια ενυπόθηκου δανείου
  • Ασφάλεια Πυρός και Σεισμού (ειδικά σε σεισμογενείς χώρες και περιοχές ανά χώρα)

 

top