Νέα Ασφάλισης

LIFE Care: Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν φροντίδα στα πιο σύγχρονα πολυϊατρεία

Η αρχή της INTERLIFE Ασφαλιστικής ήταν και είναι «Πάνω απ΄όλα ο άνθρωπος». Η διευκόλυνση των ασφαλισμένων της ξεκινά από την άριστη διοικητική οργάνωση της Εταιρείας που παρέχει τη δυνατότητα ταχύτατης έκδοσης συμβολαίων, πληρωμής ασφαλίστρων – με πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικών λογαριασμών – και κυρίως της γρήγορης αποζημίωσης.

Η φιλοσοφία των συγκεκριμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων στηρίζεται πάνω στην αναλυτική μελέτη κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, που επιφέρει την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της. Τα συμβόλαιά της Interlife προσφέρουν την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών με το χαμηλότερο συγκριτικά, κόστος. 

Επικοινωνήστε σήμερα με τους εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της Sigalbo Insurance και ενημερωθείτε για τη μοναδική προσφορά που ισχύει έως 31 Οκτωβρίου.


Τα παιδιά μας απολαμβάνουν τις παροχές σύγχρονων πολυϊατρείων

Η  INTERLIFE Ασφαλιστική φροντίζει και για την υγεία των μικρών παιδιών. Στο πλαίσιο του προγράμματος  LIFE Care παρέχει πιστοποιητικό υγείας μόνο με 10€. Μέσω του προγράμματος LIFE Care έχετε την επιπλέον δυνατότητα Μόνο με 10 ευρώ για Εξέταση και παροχή Πιστοποιητικού Υγείας από Παιδίατρο ή Δερματολόγο Εξέταση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα και παριοχή Πιστοποιητικού Άθλησης από Καρδιολόγο.

Το πρόγραμμα LIFE Care παρέχει πρόσβαση στις καλύτερες Ιδιωτικές Κλινικές και στα πιο σύγχρονα Πολυιατρεία & Διαγνωστικά Κέντρα Πανελλαδικά 24/365, για τη διεξαγωγή όλων των απαραίτητων προληπτικών εξετάσεων και ελέγχων. Επιπλέον, προσφέρει πλήθος καλύψεων στους τομείς της διάγνωσης και της θεραπείας. 


Ένα πλούσιο ετήσιο πρόγραμμα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιατρικού ιστορικού ή ύπαρξης Κοινωνικής Ασφάλισης αφού σε αυτό μπορούν να ενταχθούν άτομα όλων των ηλικιών, ανασφάλιστα ή μη, και χωρίς να απαιτείται προασφαλιστικός έλεγχος. Ανανεώνεται σε ετήσια βάση και παρέχεται ως ανεξάρτητο προϊόν. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα παρέχει: 

  • Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις ΔΩΡΕΑΝ (σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα) για Επείγοντα Περιστατικά και Προγραμματισμένα Ραντεβού. Με συμμετοχή 10€/επίσκεψη (σε συμβεβλημένα Πολυιατρεία & σε Ιδιώτες Γιατρούς Πανελλαδικά) συμπεριλαμβανομένης της συνταγογράφησης.
  • Απεριόριστες Διαγνωστικές Εξετάσεις ΔΩΡΕΑΝ έως 300€ για Επείγοντα Περιστατικά Με συμμετοχή του ασφαλισμένου (σε τιμές Δημοσίου) για Προγραμματισμένες Διαγνωστικές Εξετάσεις, με ή χωρίς χρήση Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.
  • Προληπτικοί Έλεγχοι (Check Up) ΔΩΡΕΑΝ
  • Γενικό Check Up (αιματολογικό) Οδοντιατρικό Check Up με 10€ Οφθαλμολογικό Check Up με 10€ Check Up Γυναικών (Τεστ ΠΑΠ με 12€ / Κολπικός υπέρηχος με 12€ / Υπέρηχο μαστών με 12€ / Ψηφιακή μαστογραφία με 22€) Check Up Ανδρών (PSA με 10€ / Υπέρηχος προστάτη με 10€ / Τεστ Κοπώσεως με 25€ / Triplex καρδιάς & εξέταση γιατρού με 40€) Οδοντιατρική & Οφθαλμολογική
  • Κάλυψη με προνομιακό τιμοκατάλογο και κάλυψη έως 50%
  • Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Συμμετοχή 20€/επίσκεψη Λογοθεραπείες ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη αξιολόγηση λόγου, ομιλίας και μάθησης Συμμετοχή 20€/συνεδρία Ψυχολογική Υποστήριξη Συμμετοχή 20€/συνεδρία Φυσικοθεραπείες Συμμετοχή 15€/επίσκεψη
  • Εναλλακτική/Ολιστική Ιατρική Ομοιοπαθητικός 40€ η πρώτη επίσκεψη & στις επόμενες 30€/επίσκεψη Βελονιστής Ιατρός 25€/επίσκεψη Νοσηλεία κατ’ οίκον

 

Όλες οι παραπάνω καλύψεις ισχύουν αποκλειστικά και μόνο στο Συμβεβλημένο Δίκτυο Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, Πολυιατρείων, Διαγνωστικών Κάντρων και Ιδιωτών Γιατρών.


Προλάβετε τη μοναδική προσφορά και κάντε το καλύτερο δώρο στα παιδιά σας!

 

top