Νέα Ασφάλισης

Ανέβηκαν οι πωλήσεις της INTERAMERICAN

Άνοδο της τάξεως του 52% παρουσιάζει η ασφαλιστική εταιρεία INTERAMERICAN στις ομαδικές ασφαλίσεις για το πρώτο τετράμηνο του έτους. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο κλείσιμο του πρώτου τετραμήνου, η νέα παραγωγή ήταν αυξημένη κατά 52% σε σχέση με το επιχειρησιακό σχέδιο, με ανταπόκριση στις πωλήσεις από όλα τα κανάλια διανομής της εταιρείας.

Τα καλά αποτελέσματα προέρχονται κατά κύριο λόγο από τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας με την ίδια την εταιρεία να εξηγεί αυτή την άνοδο χάρη στην καλή οργάνωση και τις σύγχρονες υποδομές της.

Το ανάπτυγμα των προγραμμάτων Ομαδικών ασφαλίσεων της εταιρίας καλύπτει τους κλάδους Ζωής, Υγείας και Σύνταξης με ιδιαίτερη επιτυχία κατά τα τελευταία χρόνια, με 1.035 εταιρικούς πελάτες από όλο το φάσμα του επιχειρείν. Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερη απήχηση παρουσιάζουν τα προγράμματα υγείας τα οποία είναι συνδεδεμένα με τις ιδιόκτητες υποδομές της εταιρείας ενσωματώνοντας πρόσθετες παροχές σημαντικής αξίας για τους ασφαλισμένους της, με γνώμονα τους τρείς άξονες προτεραιότητας στην ιδιωτική ασφάλιση υγείας: την πρόληψη, τον έλεγχο κόστους και την ποιότητα υπηρεσιών.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών & corporate business, «η Interamerican είναι, σήμερα, ο στρατηγικός συνεργάτης που εμπιστεύονται για την Ομαδική ασφάλιση του προσωπικού τους όλο και πιο πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις και οργανισμοί κάθε μεγέθους. Οι ιδιόκτητες υποδομές της σε υπηρεσίες υγείας αποτελούν καθοριστικά δεδομένα για την εμπιστοσύνη των συμβαλλομένων εργοδοτών, την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των ασφαλισμένων».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

top