Νέα Ασφάλισης

Οδοντιατρικά Έξοδα: Υπάρχει ασφάλεια που τα καλύπτει;

Στις περισσότερες περιπτώσεις η ασφάλεια υγείας δεν καλύπτει οδοντιατρικά έξοδα. Ακόμη κι αν πρόκειται για λόγους υγιεινής ή για χειρουργείο, όπως θεωρείται για παράδειγμα η αφαίρεση ενός φρονιμίτη.

Η Sigalbo Insurance θεωρεί πως η οδοντιατρική φροντίδα αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική παράμετρο της γενικότερης καλής υγείας του ατόμου. Έτσι έψαξε και βρήκε εκείνο το πρόγραμμα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας στο συγκεκριμένο τομέα, με υψηλής ποιότητας παροχές και ένα ευρύ δίκτυο Συνεργαζόμενων Οδοντιατρικών Κέντρων και Ιατρών, για να επιλέξετε.

Το συγκεκριμένο Dental Care πρόγραμμα προσφέρει κάλυψη σε χαμηλό κόστος, με προληπτική φροντίδα και εξυυπηρέτηση έκτακτων περιστατικών σε οποιoδήποτε μέρος της Ελλάδος κι αν βρεθείτε! Ακόμη καλύπτει επεμβάσεις αισθητικού χαρακτήρα ενώ το πιο σημαντικό; Η έναρξη της κάλυψής σας αρχίζει άμεσα για κάθε περίπτωση. Ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά!

Πιο αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • Δωρεάν Προληπτική Φροντίδα - Παρέχονται δωρεάν ένας οδοντιατρικός και ένας ορθοδοντικός έλεγχος ετησίως, σε ιατρό του δικτύου. Συμπεριλαμβάνονται η διάγνωση και το σχέδιο αποκατάστασης.
  • Κάλυψη Έκτακτου Περιστατικού - Μία Δωρεάν επίσκεψη το χρόνο σε Ιατρό του Δικτύου ανακουφίζει τον ασφαλισμένο από μία πιθανή επώδυνη κατάσταση, που μπορεί να προκύψει.
  • Πανελλήνια Κάλυψη - Σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα, οι ασφαλισμένοι μπορούν να καλούν το Συντονιστικό Κέντρο ή να κλείνουν το ραντεβού τους με τον γιατρό που θα τους υποδείξει το Κέντρο.
  • Κάλυψη για Αισθητικούς Λόγους - Ειδικά σε περιπτώσεις που αφορούν ατυχήματα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ρωτήστε τον ασφαλιστικό σύμβουλό σας.
  • Δυνατότητα Κάλυψης και για Παιδιά - Με τις ίδιες παροχές και τα ίδια προνόμια, προσαρμοσμένα βέβαια στις ανάγκες ενός παιδιού οι οποίες διαφέρουν από τις αντίστοιχες ενός ενήλικα. Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχουν και ειδικά οικογενειακά προγράμματα.

Από πότε ισχύει η κάλυψη;

Η έναρξη κάλυψης αρχίζει άμεσα για κάθε περίπτωση αποκατάστασης λόγω ατυχήματος και γενικά για περιστατικά που χρήζουν επειγόντως αντιμετώπιση. Όταν λέμε άμεσα, εννοούμε μέχρι κι ένα μήνα μετά την υπογραφή! Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι το Πιστοποιητικό Οδοντιατρικής Υγιεινής για παιδιά εκδίδεται αμέσως.

Οι πρακτικές λεπτομέρειες

  • Το πρόγραμμα παρέχει 80% κάλυψη των οδοντιατρικών εξόδων, ακόμα και για αισθητικούς λόγους, για απεριόριστο αριθμό επισκέψεων ενώ επιβραβεύει τους ασφαλισμένους κάθε χρόνο με αυξανόμενα όρια κάλυψης, χωρίς καμία αύξηση στα ασφάλιστρα. 
  • Το ανώτατο ποσό κάλυψης είναι  3.000€ για τον πρώτο χρόνο κι αυξάνεται ετησίως κατά  500€, χωρίς καμία αύξηση στα ασφάλιστρα, μέχρι το ποσό των 5.000€  από τον πέμπτο χρόνο και μετά.
  • Εσείς, επιπλέον της συμμετοχής σας, καταβάλλετε το κόστος των απαιτούμενων πολύτιμων μετάλλων και κραμμάτων, των εμφυτευμάτων, των προσθετικών εξαρτημάτων κι ορθοδοντικών υλικών και συσκευών. 
  • Το πρόγραμμα προβλέπει ακόμη έναν δωρεάν καθαρισμό δοντιών κι ένα σφράγισμα σε Ιατρό του Δικτύου.
  • Οι εξειδικευμένες Οδοντιατρικές πράξεις καλύπτονται με αναμονή από 3 έως και 18 μήνες.


Για περισσότερες πληροφορίες κι απορίες ρωτήστε σήμερα έναν από τους εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της Sigalbo Insurance και βρείτε μαζί την καλύτερη λύση!

 

top